BAŠĆINSKA CESTA, dio k.č.3291, K.O. Karlovac II, INVESTITOR: ODETA d.o.o, RAKOVAC 60, 47000 KARLOVAC, GLAVNI PROJEKTANT: IVA MLINAREVIĆ, d.i.a, KABINET ARHITEKTURE

Zašto stanovati ovdje?

design1

RAZNOVRSNA
PONUDA STANOVA

modern-house1

MODERNA
ARHITEKTURA

save-money1

FINANCIJSKA
PRISTUPAČNOST

premium-badge1

VISOKA KVALITETA
IZGRADNJE I OPREMELJENOSTI

business-and-finance1

INDIVIDUALNI PRISTUP
UNUTARNJEM UREĐENJU

verified1

VISOK STANDARD KVALITETE I SIGURNOST U SVAKOM POGLEDU ŽIVOTA

eco-energy1

ODRŽIVA TEHNIČKA RJEŠENJA, KORIŠTENJE OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJA I PRIRODNIH MATERIJALA

Sagledavajući okolinu koja je uistinu mješovita; od obiteljskih kuća pa do višestambenih zgrada,  arhitekti su se odlučili na koncept zgrade koja bi svojim oblikovanjem postavila novi primjer višestambene zgrade minimalističkog dizajna, s naglaskom na detaljima, balkonima i zelenim površinama.

Unutrašnjost zgrade projektirana je na način kako bi se stvorio osjećaj individualnosti u samom tlocrtnom rješenju.

Zgrada je podijeljena na sjevernu i južnu stranu s manjim i većim stanovima kako bi se stvorile što ekonomičnije etaže i ponudila što veća varijabilnost stanova.

Ulaskom u zgradu penjemo se na visoko prizemlje, odnosno spuštamo se u suteren. Suteren se sastoji od prolazne garaže, spremišta, te servisnih prostorija. Stambena zgrada po etažama je odijeljena glavnim ulaznim hodnikom i stubištem kako bi se osigurala požarna sigurnost.

Kako bi se osigurala privatnost stanara prije ulaska u stan, prolazi se kroz jedan zajednički hodnik kojeg dijele nekoliko stambenih jedinica.

Zgrada ima različite stanove po kvadraturi i različite dipozicije stanova po etažama, tako da se razlikuju i nema tzv. karakterističnog kata. Sve etaže su u grafičkom prilogu prikazane zasebno.

Krovna etaža dizajnirana je kao zajednički prostor stanara s uređenim vrtom, terasama i prostorima za druženje, zabavu i odmor, ali ujedno je i servisna etaža na kojoj se nalaze kotlovnica, ulaz u glavni šaht, te ostale revizije u slučaju popravaka. Na krovu tj. ploči servisne etaže nalaze se solari i kupola za odimljavanje.

Višestambena zgrada Odeta sadrži nova „nekonvencionalna“ arhitektonska rješenja tlocrtnih dispozicija stambenih jedinica unutar zgrade kako bi što veći broj raznovrsnih korisnika mogao odabrati idealan, novi životni prostor. 

Odeta nudi individualan pristup unutarnjem uređenju, u određenom financijskom okviru  koji se može prilagoditi svakom klijentu, a nude se novi trendovi uređenja prostora poput razlomljenih tlocrta, japandi stila, biofilnog i eko dizajna, te prirodnih materijala.

Ono što smatramo vrlo interesantnim je zeleni krov koji mogu koristiti svi stanari, a koji će biti uređen kao park i terasa, gdje se mogu sakupljati manja  društva.

Zgrada ima 8 etaža; suteren sa 16 parkirališnih mjesta, elektro prostorijom za cijelu zgradu, te spremišta.

Visoko prizemlje i 5 etaža iznad su stambene, dok je krovna etaža servisna sa zelenim krovom. Zgrada ima 37 stambenih jednica veličine od 40 m² do 140 m². U katalogu su prikazani tlocrtni rasporedi stanova i njihove neto kvadrature. Nudi se 11 tipova stanova od kojih svaki ima svoju varijaciju. Četiri prizemna stana imaju vrtove na krovu suterena, iznad garaže te imaju mogućnost prilagodbe uređenja za osobe sa invaliditetom.

Zadnja etaža ima ekskluzivniji karakter jer je rađena za već poznate kupce i stalne klijente sa kojima Odeta radi.

Zgrada ima novija tehnička rješenja što se tiče grijanja, korištenja tople vode, hlađenja prostora, a sve u svrhu uštede energije. Višestambena zgrada proračunata je na A+ energetski certifikat i tako će biti izvedena.

Jedan od novijih sustava je mogućnost ugradnje punjača za automobil na električnu energiju na svakom parkirnom mjestu i garažnom mjestu. Grijanje će biti na plin, preko plinske kotlovnice, koja je spojena na ITPV sustav koji ujedno grije i toplu vodu. Svaka kupaonica ima podno grijanje.

Hlađenje će biti preko toplinskih dizalica. Dodatak za toplu vodu su solarni paneli. Na zgradi se također omogućava ugradnja videonadzora.

ODETA NUDI INDIVIDUALAN PRISTUP UNUTARNJEM UREĐENJU, U ODREĐENOM FINANCIJSKOM OKVIRU KOJI SE MOŽE PRILAGODITI SVAKOM KLIJENTU.

Zašto odabrati ovu lokaciju?

Višestambena zgrada “Odeta” nalazi se u karlovačkom naselju “Švarča”, na Bašćinskoj cesti, južno od centra grada. Sama zgrada smještena je na sjeverni dio parcele te se tako pruža pogled na cijeli grad Karlovac. Lokacija zgrade u neposrednoj je blizini osnovne škole, dječjeg vrtića, trgovina i slično. Smještena je u mirnom okruženju te je dobro prometno povezana s gradom i svim sadržajima od kojih je nekoličina označena na široj i užoj situaciji.

Zgrada je projektirana sukladno svim hrvatskim propisima i normama za višestambene zgrade i sukladno uvjetima javnopravnih tijela.

Baščinska cesta

Gradsko kupalište na rijeci Korani

Veliki športski centar u Karlovcu

Akvarij slatkovodnih riba

Mjesto za druženje i opuštanje zajednice

Prekrasni parkovi i puno zelenila u karlovačkoj zvijezdi

Stari dio grada

Novi edukacijsko – turistički kompleks, pokretač kreativnih ideja, mjesto susreta i nova turistička atrakcija.

Najznačajnija kulturna ustanova u gradu

Najveća osnovna škola u Karlovcu

Novo izgrađeni dječji vrtić.

Godine 1998. za 50. godišnjicu rada škola je dobila  željeno sportsko igralište. Od siječnja 2003. godine škola radi u jednoj smjeni, jutarnjoj, a za učenike od 1.- 4. razreda organiziran je produženi boravak.

Sagrađen 2015. godine

Novi KTC centar – restoran, benzinska postaja, vrtni centar, trgovina

Background

VIŠESTAMBENA ZGRADA ODETA

FOGINOVO KUPALIŠTE

SŠD MLADOST

AQUATIKA

HRVATSKI URBANI PARK

ŠANAC S PARKOVIMA

KARLOVAČKA ZVIJEZDA

NIKOLA TESLA EXPERIENCE CENTRE

GRADSKA KNJIŽNICA

OŠ "GRABRIK"

DV "GRABRIK"

OŠ "ŠVARČA"

DV "ŠVARČA"

KTC trgovina

location

KVALITETNA
PRIGRADSKA LOKACIJA

infrastructure

BLIZINA
JAVNIH SADRŽAJA

autonomous-car

DOBRA
PROMETNA POVEZANOST

landscape

BLIZINA RIJEKA,
IZLETIŠTA I ODMORIŠTA

d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i promet

ADRESA:

M. Vrhovca 8, Karlovac

TELEFON:
MOBITEL:
+385 47 422 420
+385 91 422 0162

E-mail:

Odeta je karlovačka tvrtka koja pruža kvalitetna, povoljna i pouzdana stambena rješenja.

Profesionalnost, iskustvo, znanje, te integritet alati su koje koristimo kako bi izgradili kvalitetne zgrade. Na taj način osiguravamo vam maksimalno zadovoljstvo i komfor za rješenje vašeg stambenog pitanja.

Grafikon prodaje stanova

  • Stanovi na prodaju - 8 %
  • Prodani stanovi - 93 %
© Odeta nekretnine. Sva prava zadržana. Uvjeti korištenja i Polica privatnosti
Stranicu izradio i održava Teramix Karlovac