U Grabriku bageri u pogonu: Počela gradnja nove stambene zgrade, peterokatnice s 54 stana i podzemnom garažom

U Grabriku bageri u pogonu: Počela gradnja nove stambene zgrade, peterokatnice s 54 stana i podzemnom garažom

U karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik nakon podužeg vremena ponovo se gradi i to nova stambena zgrada investitora Odeta d.o.o. Kako saznajemo od predstavnika investitora Vladimira Vukovića, ugovori su potpisani i sve je spremno da u roku od godine dana bude potpuno i opremljena peterokatnica s 54 stana s podzemnom garažom.

Visoki standard gradnje

– Zgrada će imati prizemlje i pet katova, a radi se o visokom standardu gradnje i visokom energetskom razredu zgrade, bit će kompletno izolirana i energetski učinkovita, imat će solarne panela i svoj sustav grijanja na plin a svaki stan ugrađeni kalorimetar, rekao nam je Vuković.

Kako dodaje, stanovi će biti veličine od 55 do 115 četvornih metara, te već ima dosta zainteresiranih za kupnju. Interes ne čudi jer se radi o odličnoj lokaciji u najnovijoj karlovačkoj gradskoj četvrti. Odeta  je prije par godina završila zgradu u Bašćinskoj cesti na Švarči te je bez problema rasprodala sve stanove, tako da nema bojazni da se to neće dogoditi na još atraktivnijoj lokaciji u Grabriku.

Na mjestu nesuđenog Centra s kinom

Izvor: KAportal.hr