GRABRIK 1 k.č. 2546/6, k.o. Karlovac II

Višestambena zgrada Odeta 1 se nalazi u naselju Grabrik, Karlovac, k.č.br. 2546/6, k.o. Karlovac II. Zgrada je duljim stranicama položena u smjeru jugoistok – sjeverozapad. Pješački i kolni ulaz na parcelu je sa sjeverozapadne strane iz Ulice kneza Trpimira.

Tlocrtna površina zgrade je 939m2, a zgrada je tlocrtno razvedena, max površina prizemlja je 41,94×27,18m. Katnost višestambene zgrade je Po+P+5. Zgrada je koncipirana sa jednim sigurnosnim stubištem i jednim dizalom, te parkirališnim mjestima i spremištima stanara u podrumu.

Zgrada ima 17 parkirališnih mjesta u sjevernom dijelu parcele, te 64 parkirališnih mjesta u podzemnoj otvorenoj garaži. Pristup podzemnoj etaži je osiguran rampom na jugozapadnoj strani zgrade.

U zgradi su ukupno 52 stana:
Svaki stan ima loggiu ili balkon, a stanovi u prizemlju i privatni predvrt.
Grijanje stanova osigurano je centralnim sustavom priključenim na gradski plin – plinskim kondenzacijskim bojlerom smještenim na krovu zgrade.

ŠVARČA 1  k.č. 3292/1 Karlovac II 

Višestambena zgrada Odeta Bašćinska cesta nalazi se u naselju Švarča, Karlovac, k.č. 3292/1 Karlovac II. Zgrada je prvas u nizu naših sagrađenih zgrada. Katnost je Po+6. Zgrada je koncipirana liftom, parkirališnim mjestima, spremištima stanara u podrumu i garažama u podzemnoj etaži. U toj etaži nalazi se 53 parkirališnih mjesta i 13 spremišta.

Prilaz zgradi je osiguran rapom. Stanova u zgradi je 74. Stanovi imaju loggie, a po sobnosti su dvosobni, trosobni i četverosobni..

d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i promet

ADRESA:

M. Vrhovca 8, Karlovac

TELEFON:
MOBITEL:
+385 47 422 420
+385 91 422 0162

E-mail:

Odeta je karlovačka tvrtka koja pruža kvalitetna, povoljna i pouzdana stambena rješenja.

Profesionalnost, iskustvo, znanje, te integritet alati su koje koristimo kako bi izgradili kvalitetne zgrade. Na taj način osiguravamo vam maksimalno zadovoljstvo i komfor za rješenje vašeg stambenog pitanja.

Grafikon prodaje stanova

  • Stanovi na prodaju - 8 %
  • Prodani stanovi - 93 %
© Odeta nekretnine. Sva prava zadržana. Uvjeti korištenja i Polica privatnosti
Stranicu izradio i održava Teramix Karlovac