Odeta je karlovačka tvrtka koja pruža kvalitetna, povoljna i pouzdana stambena rješenja. Profesionalnost, iskustvo, znanje, te integritet alati su koje koristimo kako bi izgradili kvalitetne zgrade. Na taj način osiguravamo vam maksimalno zadovoljstvo i komfor za rješenje vašeg stambenog pitanja.

Temelj našeg poslovanja baziran je na prilagodljivim i individualnim rješenjima za poznate i nepoznate kupce, a nastao je na profesionalnim istraživanjima tržišta i klijentima koji znaju što žele i prepoznaju jedinstvenu uslugu koju mi nudimo.

Koristimo tehnologije gradnje koje omogućavaju novi način razumijevanja arhitekture i stanogradnje. U suradnji sa stručnim timovima u svim područjima stanogradnje, od projektiranja, izgradnje, odabira interijera, stvaramo novi pristup, te nova i bolja rješenja.

Otvoreni smo, druželjubivi i uvijek dostupni, a sa klijentima uvijek uspostavljamo prijateljski odnos što nam uljepšava daljnju suradnju.

d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i promet

ADRESA:

M. Vrhovca 8, Karlovac

TELEFON:
MOBITEL:
+385 47 422 420
+385 91 422 0162

E-mail:

Odeta je karlovačka tvrtka koja pruža kvalitetna, povoljna i pouzdana stambena rješenja.

Profesionalnost, iskustvo, znanje, te integritet alati su koje koristimo kako bi izgradili kvalitetne zgrade. Na taj način osiguravamo vam maksimalno zadovoljstvo i komfor za rješenje vašeg stambenog pitanja.

Grafikon prodaje stanova

  • Stanovi na prodaju - 8 %
  • Prodani stanovi - 93 %
© Odeta nekretnine. Sva prava zadržana. Uvjeti korištenja i Polica privatnosti
Stranicu izradio i održava Teramix Karlovac